Referenties

Waar is het meubilair van Aimabel regelmatig te vinden?

Hieronder een overzicht van klanten waar wij regelmatig voor werken.

Van Nelle Ontwerpfabriek

Rotterdam

 

De Van Nelle Ontwerpfabriek is een multifunctioneel en karakteristieke gebouw en leent zich bij uitstek voor workshops, presentaties en evenementen. En of het nu gaat om een modeshow, vergadering, tentoonstelling, brainstormsessie of een meerdaags event.

Website

Opfleuren Bloem & Styling

Rotterdam

 

Voor losse seizoensbloemen, een bijzonder boeket en vrolijke woonaccessoires ben je hier van harte welkom. Ook kun je bij Opfleuren terecht voor workshops, bloemenabonnementen, bruidswerk en aankleding van (evenementen)locaties.

Website

Drijvend Paviljoen

Rotterdam

 

De meest duurzame en innovatieve evenementenlocatie, het Drijvend Paviljoen, is te huur voor diverse evenementen zoals ontvangsten, diners, borrels, congressen, etc. De locatie beschikt over een auditorium met 150 zitplaatsen en in totaal is de locatie geschikt voor maximaal 500 personen.
Bij goed weer biedt het grote buitenterras, met tribune aan het water, een fantastische meerwaarde voor uw evenement!

Website

RDM Campus

Rotterdam

 

Het RDM Campus Congrescentrum is gevestigd in het Oude Hoofdkantoor (Droogdok) van de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij (RDM), gelegen aan de Dokhaven en met uitzicht op de Nieuwe Maas. Op deze historische, industriële locatie - waar vroeger schepen als de Rotterdam werden ontworpen en gebouwd - zijn nu diverse ruimtes te huur voor vergaderingen, brainstormsessies, workshops, recepties, congressen en andere evenementen.

Website

Dokkaffee

Rotterdam

 

Op het voormalige terrein van de RDM (Rotterdamsche Droogdok Maatschappij)- in het Stadshavensgebied - hebben zich afgelopen maanden een aantal zichtbare ontwikkelingen voorgedaan. Eén van die ontwikkelingen betreft de opening van Dokkaffee. Aan de buitenzijde van het tuindorp Heijplaat opende Dokkaffee haar deuren aan de kade van de Maas. Dokkaffee is in haar nieuwe bestemming een typerend voorbeeld van horeca in industrieel erfgoed.

Website

Team van Maanen

Rotterdam

 

Wij zijn al meer dan 25 jaar actief in de evenementenbranche maar gelukkig wel jong gebleven. Jongens die elke keer weer geloven dat ze kunnen vliegen, samen met u. En dat lukt, onze opdrachtgevers vertellen het u in de video's op deze website maar ook op bijvoorbeeld LinkedIn. En als we dan uiteindelijk samen vliegen mag u genieten van het gevoel en het uitzicht en letten wij op de checklisten, het draaiboek, het team en uw gasten!

Website