Over Aimabel

 

 

 

Het woord aimabel komt van oorsprong uit de Franse taal en betekent vriendelijk. We hebben voor deze naam gekozen, omdat deze plezierig klinkt én goed past bij ons aanbod en onze manier van werken.
Met de focus op zakelijke evenementen (tot maximaal 300 gasten) bieden we een ruim assortiment om een borrel op het werk of een business event op een externe locatie in te richten. Onze core business is het verhuren van evenementen-meubilair. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor dutymanagement en event branding.

Aimabel verhuurt designmeubilair in combinatie met (bloem)decoratie voor zakelijke evenementen. Het doel is het creëren van een optimale sfeer en een positieve beleving. Aimabel onderscheidt zich door bijzonder vorm gegeven meubilair te combineren met passende decoratie en persoonlijke service. De ontwerpen van het meubilair kenmerken zich door ronde, organische vormen. Gebogen en afgeronde hoeken geven het meubilair een vriendelijke, strakke en elegante uitstraling. De gehele productlijn van Aimabel is vervaardigd van hoogwaardige materialen, zoals meranti, staal, glas en LED-verlichting. Wij bieden een totaalpakket aan diensten, waarbij zelfs het meubilair gepersonaliseerd kan worden. Een totaalconcept voor een complete beleving.